Hellerup Klinik for Fysioterapi

Anette Tobler, Fysioterapeut.

Uddannet på Skolen for Fysio- og Ergoterapeuter i Holstebro i 1978

Siden uddannelsen arbejdet på klinik, de fleste år i Danmark, men også i Schweiz i knap 9 år. Har i hele sit fysioterapeutforløb været ivrig efter at følge med udviklingen i faget og deltaget i adskillige kurser bl.a:
 
Manuel terapi, Osteopati, Janda, Maitland, Kinetic Control, McKenzie, Tom Myers omkring fascier, Besttest i forbindelse med test af Parkinsonpatienter, akupunktur IMS . Indenfor sportens verden har Annette i en del år været atletikudøver og i mange år været involveret i svømmesporten på landsholdsniveau som behandler og i en årrække været tilknyttet Team Danmark.

 

Senest er Annette startet på en hypnoterapiuddannelse hos Dansk Selskab for Klinisk Hypnose som resultat af nysgerrighed i forhold til behandling af kroniske smerter og problematikker omkring forskellige neurologiske sygdomme.

 

Interesseområderne indenfor den individuelle behandling dækker bredt over hele kroppens funktion: bevægelses- og belastningsmønstre, holdningsfejl, ledsmerter, artrose, kroniske smerter f.eks hovedpine/migræne, ryg/skulder/hoftesmerter mm. Har igennem mange år arbejdet med neurologiske patienter dels individuelt og dels på hold. Holdtræningen vægtes ligeledes som en væsentlig og spændende del af den fysioterapeutiske behandling.

anette

Carolinevej 5 | 2900 Hellerup | Tlf: 39 61 08 68